Baner

Seminar „SOCIJALNO PODUZETNIŠTVO“

Valpovački poduzetnički centar organizira seminar pod nazivom „SOCIJALNO PODUZETNIŠTVO“. Seminar će se održati 10.prosinca 2010.g. s početkom u 10,00 sati u prostorijama Valpovačkog poduzetničkog centra d.o.o., Kralja P. Krešimira IV, br.2. Predavanje na seminaru će održati prof. Gordana Stojanović, koordinator project-manager u Regionalnoj razvojnoj agenciji Slavonije i Baranje.

Socijalna poduzeća osnivaju se širom svijeta kako bi se ispunili određeni društveni ciljevi i ulagalo u dobrobit zajednice, a ne s primarnim ciljem raspodjele dobiti. Izgradnja socijalne ekonomije i stvaranje uvjeta za socijalno poduzetništvo izvrsna je prilika za stvaranje višestrukih pozitivnih učinaka, ekonomskih i socijalnih. Upravo socijalno, neprofitno poduzetništvo može biti jedan od načina ublažavanja posljedica nezaposlenosti, naročito teško zapošljivih kategorija stanovništva.

Stoga, ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave na seminar putem telefona 031/651-411 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript te osobno na adresu Kralja P.Krešimira IVbr.2 u Valpovu.

Valpovački poduzetnički centar

 
Baner
Suveniri Vranjković
Baner
Baner
Baner
Da li podržavate dosadašnje upravljanje javnim financijama grad Valpova ?
 
Baner
Baner
Trenutno aktivnih Gostiju: 31 
Baner