Baner

Izborna Skupština udruge ''Mladi poduzetnik'' Ladimirevci

Dana 26.03.2011.godine u prostoriji Vijeća mjesnog odbora Ladimirevci održana je redovita Izborna Skupština udruge ''Mladi poduzetnik'' Ladimirevci. Na Skupštini je prisustvovalo 25 članova Udruge. Sukladno dnevnom redu Skupštine podnešena su izvješća o radu Udruge u 2010.godini, te je proveden izbor novih predstavnika rukovodećih tijela Udruge.

Za nasljednika dosadašnjeg predsjednika Udruge g.Zorana Kurtovića, jednoglasno je izabran g.Krešo Svalina. Novi dopredsjednici Udruge su g.Zoran Kurtović i g.Darko Grgić. Za članove Izvršnog odbora izabrani su: gđa.Vlasta Vranjković, g.Drago Ofentavšek, g.Jakov Babok, g.Branimir Križanec i g.Dušan Rakin, dok je za tajnika Udruge je izabran g.Zoran Ivanović.

U nastavku Skupštine novoizabrani predsjednik Udruge g.Krešo Svalina je iznio financijski plan i plan rada Udruge u 2011.godini, naglasivši da se sukladno općim gospodarskim uvjetima realno očekuje teža godina u radu Udruge u kojoj će biti potrebno uložiti dodatni napor od strane svih članova Udruge za provedbu svih planiranih aktivnosti.

Kao i u proteklim godinama rada Udruge značajniji dio planiranih aktivnosti se odnosi na organizaciju kulturno-umjetničke manifestacije u spomen na najvećeg hrvatskog glumca Fabijana Šovagovića. Detaljniji pregled planiranih aktivnosti glede održavanja petih po redu ''Šovinih dana'' iznio je g.Damir Jakopiček najavivši bogat i raznovrstan program ove tradicionalne manifestacije.

 

 
Baner
Suveniri Vranjković
Baner
Baner
Baner
Da li podržavate dosadašnje upravljanje javnim financijama grad Valpova ?
 
Baner
Baner
Trenutno aktivnih Gostiju: 41 
Baner