Baner

6. Winter party u Ladimirevcima

 

Motoristi posjetili SOS Dječje selo

LADIMIREVCI Proteklog vikenda motoristi su ponovno pokazali kako za njih ne vrijede stereotipi, te je, u organizaciji Moto kluba Faust Ladimirevci čak tridesetak motorista iz pet klubova posjetilo SOS Dječje selo Ladimirevci, kako bi povodom blagdana Svetog Nikole darivali mališane.

-Motoristi su se okupili u našoj klupskoj „bazi“, krčmi Jadran u ladimirevcima. Okupili su se članovi čak pet klubova – Faust Ladimirevci, Kuna Osijek, UHBM Vinkovci, St. Sinners Valpovo i Desperados Osijek, a u Dječje selo stigli smo s 10 motociklaa i nekoliko automobila. Uz darivanje, s djecom smo proveli ugodno i veselo vrijeme i odgovarali na njihova znatiželjna pitanja, rekao nam je Ivan Pušić – Ićo iz MK Faust Ladimirevci, dodajući kako ovo nije prvii puta da ladimirevački motoristi sudjeluju u humanitarnim akcijama.

-Do sada samo pomagali i darivali nekoliko bolesne djece u Ladimirevcima, a ovo je prvi puta da se u akciju uključilo ovoliko sudionika, odnosno klubova. Nadamo se kako ćemo s tom tradicijom nastaviti i ubuduće.

No, već ovoga vikenda ladimirevački motoriste očekuju nove aktivnosti. Moto klub Faust već tradicionalno početkom prosinca priprema Winterparty. Ovogodišnji, šesti po redu, održat će se u subotu, 10. prosinca u vatrogasnom domu u Ladimirevcima. Početak druženja i fešte najavljen je za 18 sati. Organizatori, MK Faust Ladimirevci, kažu kako je ulaz za sve bikere slobodan, pripremili su besplatan švedski stol i grah za sve sudionike 6. Winterpartyja, a za još bolju atmosferu pobrinut će se RoadSpiders iz nove Gradiške, Liliputi iz Vinkovaca, RainDogs iz Đakova, Plagijat iz Slavonskog Broda, te lokalni dečki iz benda, uz, naravno neizostavan muški i ženski striptiz.

 
Baner
Suveniri Vranjković
Baner
Baner
Baner
Da li podržavate dosadašnje upravljanje javnim financijama grad Valpova ?
 
Baner
Baner
Trenutno aktivnih Gostiju: 7 
Baner