Baner

Održana redovita godišnja skupština Udruge «Mladi poduzetnik»

LADIMIREVCI – U petak 12. ožujka 2010. godine u prostorijama Udruge «Mladi poduzetnik» održana je izvještajna skupština ove Udruge. Uz pedesetak članova i predstavnika ostalih udruga u mjestu, skupštini su bili nazočni i predsjednik VMO Ladimirevci Goran Ivanović, te dogradonačelnica Grada Valpova Pavica Majdenić, koji su pozdravili skupštinare i zaželjeli im uspješan rad.

Predsjednik udruge Zoran Kurtović podnio je izvješće o radu i financijsko izvješće za 2009. godinu. Izvješća su pokazala iznimno veliku aktivnost u radu s mladeži, ženskom populacijom, kao i u suradnji s udrugama i lokalnom zajednicom. Važan segment rada Udruge bilo je i konkuriranje na različitim natječajima koje su protekle godine raspisivala državna ministarstva. Tako je 2009. godine uspješno potpisano tri ugovora o sufinanciranju aktivnosti ove ladimirevačke udruge i to od strane Ministarstva kulture, Ministarstva turizma i Ministarstva poljoprivrede. Osim toga ostvarena je suradnja s preko tridesetak udruga, poslovnih subjekata, institucija i ustanova na različitim aktivnostima i projektima.

U tom kontekstu pobrojeni su samo oni značajniji: organizacija trećeg Memorijala Fabijana Šovagovića, realizacija projekta «Zlatno srce Slavonije» (za izradu originalnog suvenira i rekonstrukciju ženske djevojačke nošnje), pomoć pri formiranju rock-grupe u mjestu, poticanje osnivanja i pomoć u radu šahovskog kluba, početak izrade web-stranice «Ladimirevci.info», te početak aktivnosti na izradi strategije održivog razvoja Ladimirevaca u suradnji s VMO i ostalim udrugama iz Ladimirevaca.

U planu rada za tekuću godinu predviđeno je održavanje četvrtog Memorijala Fabijana Šovagovića, izrada strategije razvoja Ladimirevaca, izrada projektne dokumentacije za apliciranje u EU projektima, pisanje projekata i prijava na natječaje koje objave ministarstva, organizacija kadetskog šahovskog prvenstva Hrvatske u Ladimirevcima, organizacija programa za Dan Ladimirevaca, sudjelovanje na sajmovima, izložbama i etno radionicama, te održavanje i ažuriranje web-stranice. Navedene aktivnosti pokrivaju interese svih kategorija članstva udruge i garant su uspješnoga rada u narednom razdoblju.

 

 
Baner
Suveniri Vranjković
Baner
Baner
Baner
Da li podržavate dosadašnje upravljanje javnim financijama grad Valpova ?
 
Baner
Baner
Trenutno aktivnih Gostiju: 40 
Baner