Baner

UŠR Amur

1. Kup AMUR Ladimirevci


Dana 12.09.2010.g., UŠR ''AMUR'' Ladimirevci, je u sklopu manifestacije DANI SELA u Ladimirevcima, koja se održavala u razdoblju od 10. do 12.09.2010.g., održala 1. Kup AMUR Ladimirevci. Riječ je o seniorskom pozivnom kup natjecanju u lovu ribe na plovak, koje je održano na športsko rekreacijskom centru ADICA (iza Osnovne škole Ladimirevci, neposredno uz kupalište ''Pijesak'' (''Zrnje''). Natjecanju je nazočilo ukupno 7 takmičarskih ekipa, sa po 3 člana u ekipi, sa područja Zajednice športsko ribolovnih udruga Valpovo, te 50-ak navijača i znatiželjnika. U natjecateljskom dijelu nastupila su sljedeća športsko ribolovna društva: ''SMUĐ'' Satnica, ''VIRJE'' Gat, ''VALPOVKA'' Valpovo, ''KARAS'' Šag, ''KARAŠICA'' Petrijevci, ''ŠARAN'' Nard i domaćin natjecanja ''AMUR'' Ladimirevci, a najuspješniji su bili:

Više...

 

LIJESKA KUP Ladimirevci

UŠR „AMUR“ Ladimirevci organizira dana 5. lipnja 2010. godine (subota) natjecanje u lovu ribe udicom na plovak lijeskovim štapom: ''LIJESKA KUP LADIMIREVCI''. Ideja natjecanja je da se ožive i prikažu mlađim naraštajima nekadašnji načini i pribori za lov ribe, da se očuvaju stara znanja i vještine, te proširi turistička ponuda samog mjesta Ladimirevci i okolice.

Mjesto održavanja natjecanja je Rekreacijski centar ''Adica'' Ladimirevci (iza nogometnog igrališta NK Slavonac).

Propozicije natjecanja su:
- natjecanje je pojedinačno, otvorenog tipa uz prethodnu prijavu sa uplatom kotizacije
- kotizacija 60,00 kn (uključen obrok i jedno piće)
- predprijava na telefone : 098 338-458 (zvati poslije 16 sati) : 099 7216359
- telefonska prijava do 01.06.2010.
- nagrade za tri prvoplasirana natjecatelja
- u poluvremenu obrok i jedno piće po natjecatelju
- natjecanje je moguće isključivo uz primjenu lijeskovog štapa, štufle, guščjeg pera, pera od kukuruzovine uz primjenu podmetača (meredov)
- mogu se koristiti samo prirodni mamci (bez ikakve ''kemije'')
- prihrana (kukuruz, šrot, žitarice) u količini 1 kg po poluvremenu

- boduje se sva ulovljena riba, plemenita riba (šaran, amur, som, štuka) se odmah važe i vraća natrag u vodu, a ostala riba se čuva u čuvarici (ne žičanoj)

Više...

 

Županijski kup 2010 Osječko-baranjske županije

Stara Drava u Donjem Miholjcu, dana 09.svibnja 2010., bila je mjesto održavanja Županijskog kupa u lovu ribe udicom na plovak. Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 17 ekipa sa područja Osječko-baranjske županije, a među njima je bila i ekipa UŠR ''AMUR'' Ladimirevci u sklopu svojih redovitih godišnjih sudjelovanja na natjecanjima. Ekipa UŠR ''AMUR'' Ladimirevci nastupila je u sastavu: Igor Terzić, Vladimir Šovagović i Zoran Ivanović, uz tehničku pomoć članova udruge: Darko Babok, Drago Ofentavšek i Matko Šovagović. Prvo mjesto u ekipnom dijelu natjecanja zasluženo je osvojila ekipa ribolovne udruge ''Karas'' iz Šaga, čime je stekla pravo sudjelovanja u polufinalu kupa Hrvatske.

 

Održano natjecanje u lovu ribe na plovak na ''Maloj Karašici''

Dana 11.04.2010., UŠR ''AMUR'' Ladimirevci je održala redovito godišnje natjecanje u lovu ribe na plovak na ''Maloj Karašici'' za članove Udruge. Natjecanju je nazočilo ukupno 150 navijača i znatiželjnika. U natjecateljskom dijelu sudjelovalo je ukupno 24 člana Udruge, u 3 kategorije, a najuspješniji su bili:

Kategorija kadetkinje:

1. Ena Mihalj sa 328g
2. Barbara Novoselić sa 181g


Kategorija kadeti:

1. Deni Perošević sa 1188g
2. Josip Mihalj sa 423g
3. Hrvoje Mihalj sa 302g


Kategorija seniori:

1. Igor Terzić sa 1754g
2. Zdenko Mihalj sa 1429g
3. Željko Horvat sa 1025g

-najmlađi natjecatelj – Andrija Kunzinam (105g)

Više...

 

UŠR "AMUR" Ladimirevci

UDRUGA ŠPORTSKIH RIBOLOVACA
''AMUR'' LADIMIREVCI
Đuke Maričića 9A, 31550 Valpovo
MBU: 3030199
Ž-R: 2340009-1100012918
Kontakt osoba: Darko Babok, predsjednik Udruge
Kontakt broj: 098/1324307


Udruga športskih ribolovaca ''Amur'' Ladimirevci osnovana je 1967. godine, te predstavlja oblik dobrovoljnog udruživanja građana radi zaštite i promicanja zajedničkih športskih, ekoloških, znanstvenih, zdravstvenih, gospodarskih i drugih interesa i ciljeva.

Udruga svojim članstvom i aktivnošću čini jednu od brojnijih i aktivnijih udruga u mjestu.

Više...

 
Baner
Suveniri Vranjković
Baner
Baner
Baner
Da li podržavate dosadašnje upravljanje javnim financijama grad Valpova ?
 
Baner
Baner
Trenutno aktivnih Gostiju: 50 
Baner