Baner

Moto klub Faust

6. Winter party u Ladimirevcima

 

Motoristi posjetili SOS Dječje selo

LADIMIREVCI Proteklog vikenda motoristi su ponovno pokazali kako za njih ne vrijede stereotipi, te je, u organizaciji Moto kluba Faust Ladimirevci čak tridesetak motorista iz pet klubova posjetilo SOS Dječje selo Ladimirevci, kako bi povodom blagdana Svetog Nikole darivali mališane.

-Motoristi su se okupili u našoj klupskoj „bazi“, krčmi Jadran u ladimirevcima. Okupili su se članovi čak pet klubova – Faust Ladimirevci, Kuna Osijek, UHBM Vinkovci, St. Sinners Valpovo i Desperados Osijek, a u Dječje selo stigli smo s 10 motociklaa i nekoliko automobila. Uz darivanje, s djecom smo proveli ugodno i veselo vrijeme i odgovarali na njihova znatiželjna pitanja, rekao nam je Ivan Pušić – Ićo iz MK Faust Ladimirevci, dodajući kako ovo nije prvii puta da ladimirevački motoristi sudjeluju u humanitarnim akcijama.

-Do sada samo pomagali i darivali nekoliko bolesne djece u Ladimirevcima, a ovo je prvi puta da se u akciju uključilo ovoliko sudionika, odnosno klubova. Nadamo se kako ćemo s tom tradicijom nastaviti i ubuduće.

Više...

 

Motoklub FAUST

OBJAVLJENE NOVE FOTOGRAFIJE SA 4. WINTER PARTY-a!


Moto-klub Faust osnovan je 21. lipnja 2001. godine. Moto-klub dobio je ime po poznatom hrvatskom izumitelju Faustu Vrančiću, a znak kluba vezan je uz njegov najpoznatiji izum – padobran. Osnivači su bili Sinša Švec, Ivica Pušić – Ićo i Milan Pušić.

U tom periodu u klubu su bili priklonjeni i entuzijasti iz Ladimirevaca koji nažalost zbog privatnih obveza danas nisu više članovi kluba. To je bio treći klub osnovan u to vrijeme u Slavoniji. Tijekom postojanja u proteklih 9 godina članovi su posjetili više od 200 motorijada u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Mađarskoj i Srbiji. Klub broji preko 30 članova mahom svih generacija iz svih okolnih mjesta Valpovštine i šire. Siniša Švec bio je predsjednik od 2001. do 2007. godine, a od tada do danas Ivica Pušić – Ićo.

Udruga je organizator tradicionalnog Winter party-ja koji se održava svakog prosinca od 2006. godine na kojem se okupi veliki broj motorista i bikera kako iz Hrvatske tako iz susjednih zemalja. Kao klub naklonjeni smo svim humanitarnim akcijama tako je i posljednji Winter party bio namijenjen pomoći teško oboljeloj djeci iz Ladimirevaca. U planu je nastaviti sa tradicionalnim organiziranjem Winter partiya, a također nam je velika želja organizirati ljetni moto susret u Ladimirevcima.

Više...

 
Baner
Suveniri Vranjković
Baner
Baner
Baner
Da li podržavate dosadašnje upravljanje javnim financijama grad Valpova ?
 
Baner
Baner
Trenutno aktivnih Gostiju: 27 
Baner